Sign up for our weekly newsletter and we will keep you updated with inspiration, news and exclusive offers.
Ingar Nilsson
-
Food & Drink - Nature - SALE
Hallon
Hallon växer vilt i stora delar av Sverige och att plocka vildhallon är för många förknippat med sommarens skogspromenader. I boken Hallon får vi veta att bäret som har ätits av människor
Original price was: 135 SEK.65 SEKCurrent price is: 65 SEK. -
Food & Drink - Nature - SALE
Kål
Kålen upplever en renässans. Från att ha varit förpassad till pizzasallad och råkost har den blivit högsta mode bland både restaurangkockar och hemmamatlagare. Grönkål wokas och strimlas i sallader
Original price was: 135 SEK.65 SEKCurrent price is: 65 SEK. -
Food & Drink - Nature
Rabarber
I Rabarber finns allt man kan tänkas vilja veta om stjälken som växer och trivs i våra svenska trädgårdar men egentligen kommer från helt andra delar av världen. För de flesta är den syrliga rabarbern nog mest känd som en uppskattad ingrediens i desserter av olika slag. Men rabarber kan användas till så mycket mer […]
135 SEK