Sign up for our weekly newsletter and we will keep you updated with inspiration, news and exclusive offers.
Nils Molinder
-
Food & Drink
Fisk: Recept, vett och värt att veta
Fisk: Recept, vett och värt att veta innehåller över sjuttio recept på olika sorters fisk i alla dess former, från vardagsklassiker till festmat. Utöver den omfattande receptdelen finns fakta om våra bästa matfiskar och råd om rensning, hantering och förvaring av fisk. Du får också lära dig om fiske och hållbarhet och vad du ska […]
255 SEK -
Food & Drink
Ostron, musslor & snäckor: Recept, vett och värt att veta
Ostron, musslor och snäckor: Recept, vett och värt innehåller recept med några av havets allra lyxigaste råvaror. Här finns ostron i alla former: grillade, pocherade, gratinerade och råa, med förslag på ett fyrtiotal toppings. Du hittar också läckra recept på olika sorters musslor, snäckor och bläckfiskar. Utöver den omfattande receptdelen finns fakta och råd om […]
215 SEK -
Food & Drink
Sill & strömming: Recept, vett och värt att veta
Sill & strömming: Recept, vett och värt att veta innehåller en lång rad recept på olika smaksättningar och kryddningar av sill och strömming. Här hittar du också sillklassiker, retrorätter och får tips om inläggning, rimning, saltning och rökning. Utöver den omfattande receptdelen finns fakta om sill och strömming samt råd om hantering, tillagning och förvaring. […]
215 SEK -
Food & Drink
Skaldjur: Recept, vett och värt att veta
Skaldjur: Recept, vett och värt att veta innehåller recept med räkor, scampi, kräftor, havskräftor, hummer och krabba. Här finns också en rad fantastiska kombinationer och förstås tillbehören till kräftskivan. Utöver den omfattande receptdelen finns fakta om skaldjuren och råd om hantering, tillagning och förvaring. Boken är skapad av Nils Molinder, en av våra mest namnkunniga […]
215 SEK