Sign up for our weekly newsletter and we will keep you updated with inspiration, news and exclusive offers.
Food & Drink
-
Food & Drink
Fisk: Recept, vett och värt att veta
Fisk: Recept, vett och värt att veta innehåller över sjuttio recept på olika sorters fisk i alla dess former, från vardagsklassiker till festmat.
215 SEK -
Food & Drink
Sill & strömming: Recept, vett och värt att veta
Sill & strömming: Recept, vett och värt att veta innehåller en lång rad recept på olika smaksättningar och kryddningar av sill och strömmin
215 SEK -
Food & Drink
Ostron, musslor & snäckor: Recept, vett och värt att veta
Ostron, musslor och snäckor: Recept, vett och värt innehåller recept med några av havets allra lyxigaste råvaror. Här finns ostron i alla form
215 SEK -
Food & Drink
Skaldjur: Recept, vett och värt att veta
Skaldjur: Recept, vett och värt att veta innehåller recept med räkor, scampi, kräftor, havskräftor, hummer och krabba. Här finns också en rad f
215 SEK -
Art - Design - Food & Drink
Openhouse, Issue 21 - In Praise of Folly (Cover D)
Openhouse Magazine is a twice yearly publication, that looks to bright, creative people from around the world, that open their doors of their private
295 SEK -
Art - Design - Food & Drink
Openhouse, Issue 21 - In Praise of Folly (Cover C)
Openhouse Magazine is a twice yearly publication, that looks to bright, creative people from around the world, that open their doors of their private
295 SEK -
Art - Design - Food & Drink
Openhouse, Issue 21 - In Praise of Folly (Cover B)
Openhouse Magazine is a twice yearly publication, that looks to bright, creative people from around the world, that open their doors of their private
295 SEK -
Art - Design - Food & Drink
Openhouse, Issue 21 - In Praise of Folly (Cover A)
Openhouse Magazine is a twice yearly publication, that looks to bright, creative people from around the world, that open their doors of their private
295 SEK -
Food & Drink
Morberg lagar ute
Morberg lagar nya och gamla favoriter i skogen, vid sjön och hemma på gården i Sörmland. ”Egentligen kan man laga allt ute som man lagar inne
299 SEK -
Food & Drink - Travel
A Day in Tokyo
The best of Tokyo cuisine and culture, from AM to PM. A Day in Tokyo is a culinary journey through one of the world’s most vibrant cities. Fr
295 SEK -
Food & Drink
Rebel Roots, Issue 3 - The Mushroom
Petite and playful, Rebel Roots explores the ever-growing world of plant-based cuisine, with stories that ‘aim to inspire your creativity in the kit
195 SEK -
Food & Drink
Food to share : Matglädje, snacks och vardagsmat
Food to share – Matglädje, snacks och vardagsmat är den första kokboken från Alma Hassan som ligger bakom Instagramkontot @snackstoshare. Här d
295 SEK -
Food & Drink
Mat & kärlek
I den här boken söker sig Sofia Wood mot kärnan i sitt matlagande: sin mamma Ingalill, som hennes kärlek till mat kommit ifrån. Tillsammans utgå
315 SEK -
Food & Drink
Classic French Recipes
A stunning collection of the very best French recipes from the foremost authority on home-cooking in France. Celebrated food writer Ginette Mathiot
549 SEK -
Food & Drink
Spain: The Cookbook
The bestselling book on traditional and authentic Spanish home cooking, with 1,080 easy-to-follow recipes. Spanish cooks have trusted and relie
549 SEK -
Food & Drink
At Nonna’s Table
Recipes and stories from Nonna’s table. Step into the warm and welcoming kitchen of Nonna Livia with Paola Bacchia's cookbook, At Nonna’s Tabl
395 SEK -
Food & Drink
The Connaught Bar
Recreate the Connaught Bar’s signature cocktails at home, with over 200 recipes for drinks and homemade ingredients. Step inside one of the best
425 SEK -
Food & Drink
Gud vad gott – en receptsamling
Ett kokboks-fanzine med 22 goda recept av Anna-Clara Leo. Limited edition: 300 copies Foto: Mira Wickman Grafisk form: Bea Hellman
200 SEK -
Food & Drink
The Levantine Vegetarian: Recipes from the Middle East
Vibrant vegetarian home-cooking recipes, capturing the essence of the Middle East, from the award-winning author of the best-selling The Lebanese Kit
425 SEK -
Food & Drink
Smårätter, tilltugg och sött med smak från Medelhavet
Läckra och lättfixade smårätter som passar båda vardag och fest! Här bjuder succébloggaren Katarina Kling på lyxiga munsbitar, drinkar, tilltu
269 SEK -
Food & Drink
Rice: 80 Nice Rice Recipes from Asia
A cookbook for rice lovers. A collection of the best dishes of the rice world, from Sushi to Biryani to Bibimbap. With 80 delicious recipes, beauti
225 SEK -
Food & Drink
Frukost hela dagen vol. 2
Det här är uppföljaren till succékokboken Frukost hela dagen. Lika populära som Pom & Flora-kaféerna i Stockholm blivit, lika uppskattad bl
285 SEK -
Food & Drink - Travel
The Eater Guide to Los Angeles
A comprehensive food-lover’s guidebook to Los Angeles from Eater, the online authority on where to eat and why it matters. Eater City Guide: Los
215 SEK -
Food & Drink - Travel
The Eater Guide to New York City
A comprehensive food-lover’s guidebook to New York City from Eater, the online authority on where to eat and why it matters. Eater City Guide: Ne
215 SEK -
Food & Drink
Cookies & Crumbs
Some like ‘em gooey and chewy, others chunky and crunchy, but everybody loves cookies. Whether it’s classics like Milk Choc Chip, Peanut Butter
275 SEK -
Food & Drink
The Mediterranean Cook
A celebration of seasonal produce, the Mediterranean way. 'Warm and generous, Meni’s recipes are a celebration of seasonality sprinkled with a bi
379 SEK -
Food & Drink
Good Eggs
100 recipes for all-day dining with eggs as the star of the show. 'So many great ideas and a lot of brilliant egg 'accessorising'. I can’t think
315 SEK -
Food & Drink
Tapas de verduras : Grönsakstapas av Bodega Björkman
Tapas de verduras är en grönsaksbaserad kokbok inspirerad av den spanska tapaskulturen. Den innehåller recept på spanska klassiker, som calcots me
285 SEK -
Food & Drink - Lifestyle - Travel
Konfekt, Issue 13 - Spring 2024
Konfekt is a magazine for Sharp Dressing, Drinking, Dining, Travel and Design from the creators of Monocle. Edited between Zürich and London, and
235 SEK -
Food & Drink - Gardening
Maxad skörd i din pallkrage
Reviderad och utökad utgåva. Äntligen är Maxad skörd i din pallkrage tillbaka! Drömmer du också om att kunna skörda färskpotatis till mid
279 SEK -
Food & Drink
Gastronaut, Nummer 9 - Frukost & brunch
Gastronaut är ett bookazine för dig som brinner lite extra för mat och dryck och vill göra smakliga upptäcktsfärder i tid, rum och tanke. Vi ger
215 SEK -
Food & Drink
Törst - ett magasin om vin, Nummer 19
Törst är en illustrerad tidskrift om kulturen kring vin med fyra utgåvor per år. Varje nummer har ett tema som utgår från en plats, ett begrepp
139 SEK -
Culture & Lifestyle - Design - Food & Drink - Home & Living - Travel
Kinfolk, Volume 51 - Design Special
Delving deeply into home, work, style and culture, Kinfolk promotes quality of life and connects a global community of creative professionals from Lon
279 SEK -
Food & Drink
Noble Rot, Issue 34 - Alpine Winos
Noble Rot magazine attempts to join the dots between wine, music and food. We want to tell stories and inspire people to enjoy what they drink, eat an
195 SEK -
Essays - Food & Drink - Society
London Feeds Itself (Expanded 2nd Edition)
London Feeds Itself is back. Expanded, updated and republished by Open City and Fitzcarraldo Editions, the second edition of Jonathan Nunn's explorati
399 SEK -
Food & Drink
Frukt och bär A-Ö
Vid det här laget vet de allra flesta att Paul Svensson är Sveriges grönaste kock. Men det är inte bara grönsakerna han hyllar i sin matlagning,
379 SEK -
Food & Drink
Zeinas bröd : Piroger, pajer, pizzor, börek, röror, soppor
Världen runt på 70 brödrecept! Så kan man sammanfatta Zeina Mourtadas nya bok. Här lockar hon med matbröd som passar bra till mat, till exempel
179 SEK -
Food & Drink - Gardening
Trädgårdsromanser
Hannu Sarenström är en av våra mest inspirerande mat- och trädgårdsprofiler. Han har en sällsynt förmåga att förundras inför det odlade, i a
315 SEK -
Food & Drink
Jennys söta
I Jennys söta bjuder den populära kokboksförfattaren och matbloggaren Jenny Warsén på både klassiska bakverk och nya kreationer, det är enkelt,
179 SEK -
Art - Essays - Food & Drink
Finger Food, Issue 2
A space for stories, artwork and essays, in any and all mediums, exploring craft, cooking and creation. Finger Food Magazine was founded by two bro
249 SEK -
Food & Drink - Literature - Pop Culture
Cake Zine, Vol.4 - Tough Cookie
Cake Zine is a hedonistic exploration of history, pop culture, literature, and art through sweets. In this issue: -A wartime dispatch from the U
295 SEK -
Food & Drink
The Silver Spoon Pasta
The definitive collection of pasta recipes featuring this most iconic and popular Italian ingredient from the experts at the prestigious Silver Spoon
425 SEK -
Food & Drink - Travel
Fare, Issue 14 - Mexico City
Fare is a new magazine exploring city culture through food, history, and community. Fare introduces its readers to a single city and lets its local
249 SEK -
Food & Drink - Lifestyle - Travel
Konfekt, Issue 13 - Winter 2024
Konfekt is a magazine for Sharp Dressing, Drinking, Dining, Travel and Design from the creators of Monocle. Edited between Zürich and London, and
235 SEK -
Food & Drink
Simply Chinese Feasts
A cookbook full of easy-to-follow and delicious recipes, celebrating food, family, friends and Chinese tradition. In Simply Chinese Feasts, Suzie
325 SEK -
Design - Food & Drink
Coffee Art Masterclass
Take your coffee art to the next level with 50 spectacular-yet-simple latte art designs to impress family and friends. From the comfort of your own ki
195 SEK -
Architecture - Art - Business & Current Affairs - Culture & Lifestyle - Design - Food & Drink - Travel
Brownbook, Issue 70 - Riyadh Issue
Brownbook is the essential guide to the contemporary Middle East and North Africa featuring beautiful photography and original artwork with in-depth s
325 SEK -
Culture & Lifestyle - Food & Drink
eighty degrees, Issue Eleven
We love tea and we love print. And so we brought the two together and crafted a premium tea magazine. eighty degrees will have you discover the
275 SEK -
Food & Drink
Midnite Snack, Issue Three
Midnite Snack is a new food magazine that explores the power of creativity through the lens of artists, designers, musicians, cooks and bartenders.
349 SEK -
Food & Drink
Törst - ett magasin om vin, Nummer 18
Törst är en illustrerad tidskrift om kulturen kring vin med fyra utgåvor per år. Varje nummer har ett tema som utgår från en plats, ett begrepp
139 SEK -
Food & Drink - Travel
Noma in Kyoto Magazine
Noma’s journey with Kyoto began in 2009 when Rene Redzepi was invited to the city by renowned Japanese chef Murata-san. Immersed in the rich traditi
475 SEK -
Food & Drink
Torkade & konserverade ärtor, bönor & linser
I den här boken står svenskodlade ärtor, bönor och linser i centrum. En mix av nya och nygamla grödor som lägger grunden för ett 50-tal smakrik
265 SEK -
Food & Drink
Jävligt god vegomat!
Jävligt god vegomat! är en nyutgåva av Vegansk hemkunskap, där Gustav har valt ut sina bästa recept. Detta är boken för dig som är nyfik
195 SEK -
Culture & Lifestyle - Design - Food & Drink - Home & Living - Travel
Kinfolk, Volume 50 - Community
Delving deeply into home, work, style and culture, Kinfolk promotes quality of life and connects a global community of creative professionals from Lon
279 SEK -
Food & Drink
Gastronaut, Nummer 8 - Nygammal jul
Gastronaut är ett bookazine för dig som brinner lite extra för mat och dryck och vill göra smakliga upptäcktsfärder i tid, rum och tanke. Vi ger
215 SEK -
Food & Drink
Kål hela året
Den här boken är en hyllning till kål. Min egen kärleksförklaring till den! Boken är proppfylld med recept på kål i olika säsonger, smaker oc
285 SEK -
Food & Drink
Dirty Vegan Fast and Easy
Do you fancy getting dinner on the table in under 30 minutes? A simple one-pot wonder? Or maybe you want to cook to impress? Whatever you're after, th
295 SEK -
Food & Drink
World Cocktail Atlas
Sail away on the most stylish of booze cruises, all from the comfort of your own home! In his World Cocktail Atlas Olly Smith serves up the best
325 SEK -
Food & Drink
Serviette, Issue 3
Serviette is a magazine about food, but not just about the food we eat. It’s about the themes, ideas, conversations and connectivity around the c
249 SEK -
Food & Drink
Surdegsbröd för alla
Vid 03.00 varje lördag morgon börjar doften av nybakat bröd och nygräddade bullar leta sig ut bland stugorna i bostadsområdet i Kullavik där Ken
315 SEK